SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA OVAYENİCE MAHALLESİNDE AÇILIŞ SEVİNCİ

ÇATALCA OVAYENİCE MAHALLESİNDE AÇILIŞ SEVİNCİ
Bu haber 04 Mart 2024 - 11:06 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner döneminde tarihi hizmetlere kavuşan Çatalca halkı, ya açılış ya da temel atma töreni heyecanı ve sevincini ara vermeden yaşamaya devam ediyor. Cuma günü Çatalca halkıyla Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi temel atma törenimizde birlikte olan Başkan Mesut Üner, bu kez Ovayenice mahallesinde açılış töreninde ilçe halkıyla birlikte oldu.

Yakın dönemde sosyal tesisler temel atma töreninde Ovayenice halkıyla birlikte olan Başkan Mesut Üner, bu kez Ovayenice mahallesi halkıyla açılış töreninin heyecanını yaşadı. Mahalle meydanının açılışı sırasında yapılan meydan düzenlemesi halkın beğenisini kazandığı gözlendi. Meydan düzenlemeleri  kapsamında; Atatürk heykeli, Çocuk Parkı, Açık Düğün Alanı, Şelale, Peyzaj Düzenlemesi ve Ovayenice mahallesine gece karanlığında gündüz konforu sağlayan çalışmalarım dikkat çekti. Ovayenice halkımını yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde mahalle halkının Başkan Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi, alaka ve karşılama muhteşemdi.

Ovayenice mahallesibdeki açılış töreni  sonrası halkın kendisine gösterdiği sevgi karşında büyük sevinç yaşan Başkan Mesut Üner açılış töreni sonrası yaptığı açıklamalarda, ‘’Görev süremiz boyunca İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçemize hizmet ederken, merkez odaklı değil bütüncül bir çalışma programı uyguladık. Bu anlamda şehirler meydanlarıyla anılır dedik ve mahalle meydanları düzenlemelerine başladık ve bu çalışmalarımıza durmaksızın plan ve programlarımız çerçevesinde durmaksızın devam edeceğiz. Bugünde Ovayenice halkımızla mahalle meydan açılışımızda birlikte olduk. Çok yakında mahalle halkımızla Ovayenice-Elbasan-Çakıl Sosyal Tesisler açılışımızda birlikte olacağız. Tüm halkımıza hayırlı olsun. Açılışımız sırasında muhteşem karşılama için tüm mahalle halkımıza sonsuz teşekkürler.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER