SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA MURATBEY MAHALLESİ DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR…

ÇATALCA MURATBEY MAHALLESİ  DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR…
Bu haber 30 Nisan 2021 - 11:01 'de eklendi.

Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı ve en büyük yüzölçümlü ilçesi Çatalca’da bütüncül çalışma prensibinden taviz vermeyen Başkan Mesut Üner projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yapımı devam eden projeleri düzenli olarak yerinde denetlemelerde bulunan BaşkanıMesut Üner, temeli atılan Muratbey Mahallesinde ki düğün salonu şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Muratbey düğün salonu inşaat şantiyesi denetlemeleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” sözünü rehber edinerek ve Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç alarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Muratbey mahallemizde mutlu ve huzurlu evliliklere, sünnet düğünlerine, vatanımızın gurur kaynakları Mehmetçiklerimizin asker gecelerine ve önemli toplantı panellere ev sahipliği yapacak düğün salonu inşaatımızın temelini attığımız şantiyemizi ziyaret ederek, denetimler yaptık. Salonumuz bittiğinde Muratbey halkımızın özel günlerine yakışır bir düğün salonu olacak.’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER