SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA MEYDANLARI İLE ANILACAK

ÇATALCA MEYDANLARI İLE ANILACAK
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 11:30 'de eklendi.

Projelerini sırasıyla gerçekleştirmeye devam eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bir projesinin daha yapımına bu hafta başlanıyor.

Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı ve en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’nın mahallelerine meydanlar kazandırmaya devam eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vizyon projelerinden biri olan ilçe merkezindeki ‘’Cumhuriyet Meydanı’’ projesinin yapımına bu hafta başlıyor.

 ‘’Cumhuriyet Meydanı’’ projesi yapımının hemen öncesi, yerinde denetimler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ Çatalca’mız meydanları ile anılacak. İlçemize ve meydanımızın adına çok yakışacak Cumhuriyet Meydanı projemizin çalışmalarına bu hafta başlıyoruz. Meydanımız tamamlandığında, otopark sorunumuzu rahatlatacak meydanın altında 2 katlı 300 araçlık katlı otoparkımız tamamlanmış olacak. Başlayacak çalışmalarımız öncesi meydanımızda ekip arkadaşlarım ile birlikte denetimlerde bulundum. Denetimlerimiz sırasında görevi başında olan işçi ve emekçi kardeşlerim ile sohbet ederek işçi bayramlarını kutladım. Meydan etrafın da ki taksici esnafım ile istişarelerde bulundum. Her şey Çatalca ve Çatalca halkım için.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER