SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA MESUT VE MUTLU

ÇATALCA MESUT VE MUTLU
Bu haber 21 Mart 2022 - 13:16 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner Çatalca’da son yıllarda organize ettiği etkinliklerle sadece ilçede değil tüm bölgede dikkatleri üzerine çekmeye aralıksız devam ediyor. İlçe son yıllarda baş döndüren tarihi yatırımlarla da gündemden düşmezken, sosyal ve kültürel etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Çatalca bu kez Dünya Mutluluk Gününü muhteşem bir konserle karşıladı.

Özel gün ve haftalara büyük önem vermesiyle ilçede büyük takdir toplayan Başkan Mesut Üner, Dünya Mutluluk Günü etkinliklerinin eksiksiz bir programla hazırlanması için Kültür İşlerinden sorumlu meclis üyesi Tuba Uzun’a talimat verdi ve eksiksiz bir organizasyon yapıldı. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde, Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ‘’Altın Şarkılar’’ isimli konser verdi. TRT Sanatçısı Cengizhan Sönmez şefliğinde öğretim görevlisi devlet sanatçısı Gülşah Sönmez sahnede muhteşem bir performans sergileyip, sesiyle adeta izleyenleri büyüledi. Konseri salondaki davetliler ile birlikte Çatalca halkı belediyenin sosyal medya hesaplarından keyifli izledi. Böylelikle Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bir organizasyonu daha eksiksiz tamamladı.

‘’Dünya Mutluluk Günü’’ konseri etkinlikleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Dünya Mutluluk Günü etkinliklerimiz kapsamında, siz kıymetli Çatalca halkımızla, Nazım Özbay Kültür Merkezimizde Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuzun “Altın Şarkılar” adlı konserini sizlerle birlikte dinledik. Böylesine özel bir günde sizleri zerre kadar mutlu ettiysek, ne mutlu bize. Nice mutlu ve huzurlu günlerde buluşmak üzere. Kalın sağlıcakla.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER