SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Mayıs Ayı Meclisi Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi…

Çatalca Mayıs Ayı Meclisi Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi…
Bu haber 06 Mayıs 2019 - 14:29 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi 2019 Yılı Mayıs Ayı Toplantısının 1. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi.

Çatalca Belediye Meclisi 2019 Yılı Mayıs Ayı Toplantısının 1. Birleşimi, gündem maddelerini görüşmek üzere, 06/05/2019 Pazartesi günü Saat:10.30’da Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Mesut Üner yaptığı açılış konuşmasında, Mayıs ayı içerisinde yer alan önemli günleri kutladı ve  Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın

Üner yaptığı konuşmada; “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozmasın, hep beraber güzel bir Ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin. Çatalca’mızda da hayırlısı ile bu güzellikleri hem Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızla beraber bu güzel ayda birlik beraberliğimizin diğer zamanlarda olduğu gibi tekrarlanmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilen meclis toplantısında gündemin birinci maddesi olan; “Dolu ve Boş Kadro Derece Değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2. gündem maddesi olan, “Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ve Ücretinin Belirlenmesi” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi ve 3. gündem maddesi olan “Kesin Hesapların görüşülmesi” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin son maddesi olan, “21.11.2018 tarih onaylı 1/1000 ölçekli Dağyenice Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi ise oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Tuba Uzun ve CHP Meclis Üyesi Ayhan Tutun grupları adına Ramazan ayı, Anneler Günü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajlarını ilettiler.

Çatalca Belediye Meclisi 2019 Yılı Mayıs Ayı Toplantısının 1. Birleşimi, komisyonlardan gelecek raporları görüşmek üzere 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER