SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA MAHALLE MEYDANLARINDA BÜYÜK DEĞİŞİM

ÇATALCA MAHALLE MEYDANLARINDA BÜYÜK DEĞİŞİM
Bu haber 18 Haziran 2020 - 12:10 'de eklendi.

Çatalca’nın her caddesi, sokağı, mahallesi ile daima yakından ilgilenen ve makamda oturmak yerine çalışmaları yerinde inceleyen, mahalle ziyaretlerinde bulunan, vatandaşlarla birebir görüşen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, halktan gelen talep ve istekleri de anında değerlendirmeye alıyor.

Mahallelerde meydan düzenleme çalışmaları başlatan Başkan Mesut Üner, Nakkaş Mahalle meydanında çok kısa sürede büyük bir görsel değişim yaptırdı.

Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince mahalle meydanında ve Mahalle Muhtarlığı çevresinde bulunan vatandaşların vakit geçirdiği sosyal paylaşım alanlarında çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Kamelyalar, ahşap pergolalar yenilenirken, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek oturma bankları, ağaçlandırma, çiçeklendirme çalışmaları ve geceleri güzel bir görüntü oluşması için estetik aydınlatma aksesuarları kullanıldı.

Belediye ekipleri tarafından alana yerleştirilen ahşap su kuyusu ve dekoratif kent mobilyaları ile bambaşka bir görünüme kavuşan alan, mahallelinin büyük beğenisini kazanırken, her yaştaki mahalle sakinine ve ziyaretçisine ev sahipliği yapıyor.

Başkan Mesut Üner’in, ilçenin dört bir yanında başlattığı hizmet seferberliği ile mahallelerin meydan düzenlemeleri ara vermeksizin devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER