SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA KENT KONSEYİ OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ÇATALCA KENT KONSEYİ OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Bu haber 01 Ekim 2021 - 11:34 'de eklendi.

Çatalca Kent Konseyi 2021 Yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde Kent Konseyi Genel Kurul Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Genel Kurul Toplantısı açılış ve yoklamanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımızın ardından, faaliyet raporlarının okunması, Çatalca’nın güncel konuları ile çözüm önerileri ve dilek temennilerin görüşülmesiyle son buldu.

Gerçekleşen Çatalca Kent Konseyi 2021 Yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Ortak paydamız Çatalca’mız. Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızda farklılıklarımız en değerli zenginliğimiz dedik ve ilçemizde daha güzel yarınlar için Nazım Özbay Kültür Merkezimizde Çatalca Kent Konseyi 2021 Yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik.  Ortak paydamız Çatalca’mız için yaptığımız toplantının ve aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER