SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA İSTANBUL’UN KURBAN KESİM MERKEZİ OLDU

ÇATALCA İSTANBUL’UN KURBAN KESİM MERKEZİ OLDU
Bu haber 07 Temmuz 2022 - 11:35 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bir ilke daha imza atarak hayvan yetiştiricileri ile bir araya geldi, sertifikalarını vererek görüş alışverişinde bulundu.

Çatalca’da yapılmamış çalışmaları, projeleri yaptığı için vatandaşlar tarafından “İlklerin Başkanı” olarak nitelendirilen Başkan Mesut Üner yine bir ilke imza atarak hayvan yetiştiricileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

İlçede ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirildiğini ifade eden yetiştiriciler Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini dile getirdi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşen programda Başkan Mesut Üner, Çatalca’nın İstanbul’un kurban kesim üssü olduğuna dikkat çekti.

İstanbul’un akın akın ilçemize gelmesi mutluluk verici

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sözlerinde, “Çatalca’mız gerçekten İstanbul’un kurban kesim üssü haline geldi. Sadece merkezimize değil artık mahallelerimize de bayramda İstanbul’un dört bir yanından insanlarımız akın akın geliyor. Bu oldukça sevindirici çünkü kurban kesimi için gelen vatandaşlarımız aynı zamanda mahallelerimizi tanıyor, alışveriş yapıyor. Bu yıl ilçemizde 153 kurban kesim yerimiz var. Bu bayramda 6000 büyükbaş, 3000 küçükbaş kesim bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hedefimiz Üreten Bir Çatalca

Çatalca’nın tarımda ve hayvancılıkta 1. sırada yer alması hedefiyle çalışmalar yaptığını belirten Başkan Mesut Üner, “1115 km² yüzölçümü olan İlçemizi tarım ve hayvancılıkta ilk sıralara taşımalıyız. Bizler hepimiz büyük bir aile olduk, el birliği ile çalışacak bu hedeflerimize ulaşacağız. Hayvan yetiştiricilerimizle bir araya gelmek bizler için çok önemli. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Bizler görevde bulunduğumuz 3 yılda ilçemizin ihtiyacı olan sosyalleşme, yapılaşma projelerimizi hızla hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de hayvancılık, çiftçilik ve turizme dair büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Üreten bir Çatalca olma yolunda hızla ilerliyoruz. Çatalca’mızı üretimde, hayvancılıkta, tarımda 1. sıraya el birliği ile taşıyacağız. “Üreten bir Çatalca” olma hedefimize, hazırladığımız projelerimizle hızlı adımlarla hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Program sonunda kurban satışı ve kesimine haiz yetiştiricilere Yetiştiricilik ve Kesicilik Sertifikalarını teslim eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Kurban Bayramı boyunca da tüm ekipleri ile yetiştiricilerin yanında olacağını belirterek hayırlı bayramlar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER