SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA İÇİN GÜNDÜZ-GECE BİTMEYEN TEMPO

ÇATALCA İÇİN GÜNDÜZ-GECE BİTMEYEN TEMPO
Bu haber 22 Mart 2022 - 11:09 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner, yoğun geçen gündüz mesaisinin ardından, akşam mesaisinde İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da tek tek mahalleleri dolaşıp tam kadro yerinde halk günü toplantılarına durmaksızın devam ediyor. Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki durağı Örcünlü mahallesi oldu.

 

Daha önce belediye hizmet binasında halk günü toplantıları düzenleyip, halkla birebir görüşmeler yapan Başkan Mesut Üner, bu kez mahalleleri yerinde ziyaret ederek halk günü toplantıları organize etmeye başladı. Bu anlamda Çatalca’nın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir engel veya bahane olarak göremeyen Başkan Mesut Üner, altıncı ziyaretini Örcünlü mahallesine gerçekleştirdi. Başkan Mesut Üner Örcünlü mahallesindeki ziyaretine yine tam kadro katıldı. Toplantının ilk bölümünde Başkan Mesut Üner, Çatalca’ya kazandırdığı projelerin sunumunu büyük bir gururla sunumunu gerçekleştirdi. İkinci bölümde ise halkın öneri, görüş ve şikayetleri dinlendi. Şikayetlerin çözümü için Başkan Mesut Üner beraberindeki heyette bulunan müdürlere çözüm için anında talimat verdi. Mahalle halkının oldukça memnun olduğu mahalle toplantısı sonrası halk Başkan Mesut Üner’le hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Örcünlü mahallesi halk toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bildiğiniz gibi daha önce halk günü toplantıları gerçekleştirip, belediyede sizlerle birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdide söz sırası yine sizde dedik, bu kez biz sizleri ziyaret ettik. Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar Derneği Başkanımız, Muhtarımız ve Birim Müdürlerimizle sizlere ulaşmak için Örcünlü mahallemize tam kadro gittik Halkımızın istek, öneri, görüş ve şikayetlerini tam kadro yerinde dinleyip çözüme kavuşturma çalışmalarımızı başlattık. Ziyaretimizdeki sizlerin samimi ilgi, alaka ve karşılamanız, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi tek tek tam kadro ziyaret edeceğiz. Halkımız için varız, çünkü birlikte Çatalca’yız ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER