SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA GENÇLİĞİ BAŞKAN MESUT ÜNER İLE ATA’MIZI ZİYARET ETTİ

ÇATALCA GENÇLİĞİ BAŞKAN MESUT ÜNER İLE ATA’MIZI ZİYARET ETTİ
Bu haber 29 Ekim 2021 - 13:35 'de eklendi.

Çatalca’ya hizmet yolunda ilçeye kazandığı mega projelerinin yanı sıra, ilçe halkıyla özellikle çocuklar ve gençlerle kurduğu gönül köprüleriyle de Çatalca’da gönüllerde taht kuran Başkan Mesut ÜNER, Cumhuriyetimizin 98. Yılı etkinlikleri kapsamında hazırladığı programlarla yine büyük takdir ve alkış aldı.

Başkan Mesut ÜNER Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri hazırlıklarına günler öncesinden Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba UZUN ve Çatalca Belediyesi Kültür Etkinlikleri Müdürlüğüyle birlikte yoğun bir tempo ile başladı. Etkinlik programları kapsamında, gençlerin Anıtkabir ziyareti en çok alkışı alan etkinlik programı oldu. Anıtkabir’e gidecek gençlere Ata’mız imzalı kaşkol ve kazak hazırlatıldı. Nüfusu 74.975 olan Çatalca’da tam 11 otobüs ve 500 genç Başkan Mesut ÜNER ile Anıtkabir ziyareti yapmanın sevincini ve huzurunu yaşadı. ATATÜRK’ün huzuruna 262 m. uzunluğundaki 24 aslan heykelinin bulunduğu Aslanlı yoldan Başkan Mesut ÜNER ve Çatalca gençliği büyük bir gururla yürüdü. Gerçekleşen yürüyüşün ardından Başkan Mesut ÜNER ve Çatalca Gençliği Ata’mızın mozolesine çelenk sunduktan sonra Anıtkabir’de günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Gençlerin ziyaret programı boyunca Başkan Mesut ÜNER’e yoğun ilgi, alaka ve sevgisini gösterirken, bu kıymetli program için teşekkürlerini sundular. Ayrıca gençlerin Başkan Mesut ÜNER’le yoğun birebir fotoğraf çektirdiği dikkat çekti.

 

Çatalca gençliği ile Anıtkabir programının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılında Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Anıtkabir’deki manevi huzurunda yarınlarımızın teminatı Çatalca gençliğiyle ziyaret ederek, Ata’mıza var olan sonsuz bağımızı ifade ettik. Ata’mızın “Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz.” sözünü asla unutmayacağız ve hayatımız boyunca rehber edineceğiz. Ata’m izindeyiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER