SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA DAĞYENİCE MAHALLESİ HALI SAHAYA KAVUŞTU

ÇATALCA DAĞYENİCE MAHALLESİ HALI SAHAYA KAVUŞTU
Bu haber 10 Haziran 2021 - 13:23 'de eklendi.

Nerdeyse tam zamanlı olarak mesaisini sahada halkın arasında ve  proje şantiyelerinde geçiren  Başkan Mesut Üner’in geçtiğimiz günlerde ki ziyaret durağı, Dağyenicespor Kulüp Başkanı Şaban Beykoz’dan gelen talep sonucu Dağyenice Mahallesi olmuştu.

Gelen talep sonucu harekete geçen ve yerinde ziyarette bulunan Başkan Mesut Üner, mahallede bulunan halı sahanın durumuna sporun içinden gelen biri olarak oldukça üzülmüştü ve üzülmekle de kalmadı hemen kurmaylarına konun çözümü için kurmaylarına talimat vermişti.

Bugünlere geldiğimizde Dağyenice Mahallesindeki Halı Saha tadilatı Başkan Mesut Üner tarafından yapıldı ve Mahalle halkının hizmetine açıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dağyenicespor Kulüp Başkanı Şaban Beykoz; “Köyümüzdeki bulunan Dağyenicespor’un Kapalı Halı Sahasının tamiratına ve brandasının yenileme çalışmasına talebimiz doğrultusunda Çatalca Belediyesi nezdinde başlanıp, tamamlanmıştır. Başta Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’e ve emeği geçen herkese Dağyenicespor Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Dağyenicespor Kulüp Başkanı Şaban Beykoz’dan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ Çatalca’mızın neresinde ne sorun varsa, ilçemizin İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir bahane veya engel olarak kabul etmeyerek çözmeye var gücümüzle gayret ediyoruz. Dağyenicespor Kulüp Başkanımız Şaban Beykoz’dan gelen talep üzerine mahallemizdeki halı sahanının bakımsız kullanılmaz hale geldiğini yerinde tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Dağyenice mahallemizde bulunan atıl sağlıksız bir hale gelen Halı Sahaya tadilat, bakım ve onarımını yaparak hayat verdik. Yetmedi halı sahanın üzerini kapatarak mahalle halkının 4 mevsim yağmurlu havalarda dahi halı sahada keyifli dakikalar yaşamasına olanak sunduk. Tüm mahalle halkımıza ve ilçe sporumuza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER