SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA ÇİFTLİKKÖY’DE PTT SEVİNCİ

ÇATALCA ÇİFTLİKKÖY’DE PTT SEVİNCİ
Bu haber 08 Aralık 2021 - 11:11 'de eklendi.

Çatalca’da göreve geldiği günden bugüne ilçeye tarihi projeler kazandıran Başkan Mesut Üner, ilçeye kazandırılan tarihi projelerin yanı sıra, Çatalca’daki kronik sorunların çözümü için çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor. Kronik sorunun çözümü için bu seferki durak Çiftlikköy mahallesi olduğu.

Başkan Mesut Üner Çiftlikköy mahallesinde park, meydan, yol, tretuvar, aydınlatma ve temiz su alt yapı çalışmalarıyla mahalle halkının gönlünde taht kurmuştu. Başkan Mesut Üner, mahallede yaptığı önemli çalışmalar sonrası mahalle halkının tekrar PTT ile buluşması için kollarını sıvadı ve çözüm odaklı sonuç aldı. Başkan Mesut Üner tarafından yapılan PTT’ye yer tahsisi, mahallede yeniden PTT şubesi açılmasını sağladı.

Çatalca PTT Şube Müdürü Vehbi Avcıbaşı’nın ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çiftlikköy halkımıza müjde. Çiftlikköy mahallemizdeki postane daha önce kapanmıştı. PTT ile yaptığımız protokolle yer tahsisi yaptığımız mahallemizde halkımız bugün yeniden postaneye kavuşuyor. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER