SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESPOR BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR…

ÇATALCA BELEDİYESPOR BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR…
Bu haber 14 Aralık 2023 - 10:01 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in görev döneminde adeta altın çağını yaşayan Çatalca, sadece ilçeye kazandırılan yüz yıllık mega projelerle değil, kültür-sanat ve spor etkinlikleriyle de hayallerin gerçeğe dönüştüğü unutulmaz tarihi bir dönem yaşıyor.

Bu kapsamda Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Belediyespor 18 farklı branşta 34 konusunun uzmanı antrenör ve 1800’ü Lisanslı 5000’in üzerinde sporcusunun yanında Çatalca Belediyespor Kulübü’nün bölgemizde ilk ve tek TFF 1.Lig’de mücadele eden Kadın Futbol takımı başarılarıyla dikkat çekiyorlar.

“Avrupa  Ve Balkan Şampiyonluğu”

Başkan Üner, döneminde dört yıl gibi bir süre içinde büyük yol kateden Çatalca  Belediyespor bünyesindeki Karate Sporunun’da ilçede 15 mahallede devam etmesi ise ayrıca ilçe sakinlerinin takdirini kazanmış durumda. Branşında yılların tecrübesine sahip milli sporcu, milli antrenör karete hocası Muzaffer Muyan’ın ders verdiği kurslara katılarak büyük başarı elde eden onlarca Kareteci sporcular bu süreçte Avrupa Şampiyonası ikinciliği ve Balkan Şampiyonası birinciliği kazanarak Çatalca ilçesi ve ülkemizi temsil ederek gurur kaynağı oldular.

“Var Gücümüzle İlk Günkü Aşkla”

Çatalca Belediyespor bünyesinde kurs gören onlarca Karate ve Basketbol sporcuları düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştular. Sertifika töreninde sporcuların belgelerini veren Çatalca belediye başkanı Mesut Üner, törende yaptığı konuşmasında, göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor sporcularımızın yurt içinde ve yurt dışında kazandığı başarılarla gurur duyuyorum dedi.

Başkan Üner; ‘’Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalca ilçemize hizmet yolunda, ilçemize tarihi hizmetleri kazandırmanın haklı gururuyla halkımızın karşısına çıkmanın sevincini yaşadığımız dönemde, sadece efsane projelerin kazanımı değil, eğitim, kültür-sanat ve spor alanında gelen üst üste başarılar sevincimizi doruklara çıkarıyor. Daha nice başarılarla dolu günler içinde olmak için var gücümüzle ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz diye konuştu..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER