SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ‘’ŞUBAT 2024’’ MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

ÇATALCA BELEDİYESİ‘’ŞUBAT 2024’’ MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ
Bu haber 08 Şubat 2024 - 10:21 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi  Şubat Ayı 2024 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi  Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Başkan Mesut Üner’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları  özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarının  özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkan Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM :

1- Fen İşleri Müdürlüğü’nün  “Afet İşleri Yönetmeliği” nin görüşülmesi ile ilgili  teklifi

2-Belediye  mülkiyetinde bulunan Çanakça mahallesi 124 ada 17 parselde 65,12 m²’lik alanda bulunan “Su Sondaj Kuyusu” olarak kullanılmak amacıyla İski Genel Müdürlüğü adına 25(yirmi beş) yıl süre ile bedelsiz tahsisi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.

3-İlçe  Ormanlı Mahallesine , yapılan parka “İlhan ENGİN” isminin verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teklifi.

4-Subaşı Mahallesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

Gündem maddeleri  ilk üç maddesi oy birliğiyle meclisden geçerken, dördüncü madde oy birliğiyle imar komisyonumuza havale edildi.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantımızın 4 Mart 2024 Pazartesi saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan  Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Şubat 2024 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER