SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ‘’OCAK 2024’’ MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ‘’OCAK 2024’’ MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 03 Ocak 2024 - 10:55 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı 2024 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi  Başkan  Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Mesut Üner’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkan Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

 

 GÜNDEM :


1-)5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince Belediye Meclisinin “2024 Yılı Çalışma Takviminin belirlenmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2-)5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi gereğince yapılan oylama ile Denetim Komisyonu Üyesi olarak Süheyla Topçu, Tuba Uzun, Ömer Erçin, Filiz Öder ve Reyhan Berber seçildi.

3-)5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyon Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4-)Belediye ile Memur Sendikası arasında “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalanmak üzere Belediye Başkanı’na yetki verilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

5-)Mevsimlik İşçi Çalıştırılması ve Vize İşlemleri ile ilgili   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

 

6-)Belediye Personel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına temsil yetkinin belirlenmesi ve  2024 yılında yapılacak olan Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına katılma yetkisinin verilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

 

 7-)Belediyemiz şirketi olan ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin, 2024 Yılında yapılacak olan Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantılarına katılma yetkisinin belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

8-)ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon San. ve Tic. A.Ş.’nin nakdi sermaye artırımı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

 Meclis gündem maddelerinin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantısı 3 Şubat 2024 Pazartesi saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Ocak 2024 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER