SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Belediyesi’nden Yerinde yönetim Yerinde hizmet!

Çatalca Belediyesi’nden Yerinde yönetim Yerinde hizmet!
Bu haber 07 Ağustos 2019 - 11:19 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi  vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına, ‘Yerinden Yönetim Anlayışı’ ile başlattığı proje neticesinde, Çatalca Belediyesi Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binamızın açılışını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binası açılışına, Belediye Başkanı  Mesut Üner, Çatalca İlçe Kaymakamı  İnci Sezer Becel, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan, Belediye Başkan Yardımcıları  Hüseyin Aydın, Ömer Erçin, İkram Kaya, Fehmi Akyüz, Belediye Genel Koordinatörü  Halit Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Meclis Üyesi Tuba Uzun, Spor İşleri Sorumlusu Meclis Üyesi Lokman Naroğlu, Kestanelik Mahallesi Sorumlusu Meclis Üyesi Turhan Uçar, AK Parti-MHP Meclis Üyeleriri Olcay Güvenci, Hakan Göl, Mahmut Acar, Özkan Arslanca, Başkan Danışmanı  Bahadır Sügür, CHP- İYİ Parti Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Kestanelik Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır ve diger Mahalle Muhtarları , Gaziler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, AK Parti İlçe Sorumlusu Engin Telli, İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar ve Kestanelik Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış merasimi, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve vatanları uğruna canlarını vermekten çekinmeyen Aziz Şehitlerin manevi huzurlarında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Başkanı  Mesut Üner yaptığı açıklamada, ‘Siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına, Yerinde Yönetim Anlayışı ile başlattığımız projemizde yapacağımız Ek Hizmet Binasının birincisini açmış bulunuyoruz. Biz Kestanelik, Çanakça, Binkılıç, Çiftlikköy, Karacaköy ve Muratbey Mahallelerimizden oluşacak olan Ek Hizmet Binalarımızın birincisini açmış bulunmaktayız. 2009 yılında kapatılan Belde Belediyeleri’nin, Yerinde Yönetim Anlayışıyla yeniden Ek Hizmet Binalarının açılışını gerçekleştirerek, belki de Ülkemizde, Büyükşehirler nezdinde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kestanelik birimine 7 adet Mahalle bağlayacağız. Diğer bütün Ek Hizmet Binamızın olduğu yerler bu şekilde olacak. Vatandaşlarımız uzak mahallerimizden ilçeye gelmektense, bağlı oldukları Ek Hizmet Binalarında işlemlerini burada halledecekler. Ben şimdiden bu hizmetlerimizin Çatalca’mıza Hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Kestanelik Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır, ‘Bu hizmet yıllardır özlemini çektiğimiz bir hizmetti. Böyle bir hizmeti bize sunan Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ediyoruz’ dedi.

Kestanelik Mahallesi Sorumlusu Meclis Üyesi Turhan Uçar, ‘Yerinde yönetim anlayışına uygun olarak açılan bu hizmet birimimizin Çatalca’mıza Hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından, Çatalca Belediyesi Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binası hizmete başladı.

Açılış sonrasında Başkan Mesut Üner beraberindekilerle Kestanelik Mahallesi’nde bulunan ‘Öğretmen Hüseyin Uzun Parkı’nda vatandaşlar ile sohbet ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER