SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Belediyesi’nden İbadethanelerde Bayram Temizliği…

Çatalca Belediyesi’nden  İbadethanelerde Bayram Temizliği…
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 11:38 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde sokakların ve ibadethanelerin temizliği için soluksuz çalışıyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte huzur dolu, yemyeşil ilçenin daha da güzelleşmesi için Çatalca Belediyesi ekipleri, Başkan Mesut Üner’in talimatlarıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçenin çehresini güzelleştirmek için cadde cadde, sokak sokak temizlik çalışmaları yapan ekipler, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte ibadethanelerin temizliklerine de hız kesmeden devam ediyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha hijyenik koşullarda yaşamlarını sürdürebilmesi ve ibadet edebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER