SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ KURULUYOR; HAYDİ ÇOCUKLAR SÖZ SIRASI SİZDE

ÇATALCA BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ KURULUYOR; HAYDİ ÇOCUKLAR SÖZ SIRASI SİZDE
Bu haber 30 Kasım 2019 - 12:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’da bir ilke daha imza atarak Çatalca Belediyesi Çocuk Meclisi’ni kuruyor. Meclis Üyesi olmak isteyen çocuklar 13 Aralık 2019 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

“Çocuklar bizim geleceğimizdir” sözleriyle çocuklara ve gençlere verdiği önemi her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çocukların söz sahibi olduğu Çocuk Meclisi’ni de hayata geçirdi.

Başvurular Nazım Özbay Kültür Merkezine Yapılıyor

Başkan Mesut Üner, çocukların ailesine, çevresine ve yaşadığı ilçeye ilgisini ve duyarlılıklarını arttırmak, özgüvenlerini geliştirmek amacıyla kurulduğunu ifade ettiği Çocuk Meclisi’ni çok önemsediğini belirterek, “Çocuklarımızın sorunlarını, çözümlerini, isteklerini, hayallerini yine çocuklarımızla birlikte ortak kararlar alarak hizmete çevireceğiz. Çocuklarımız gördüğü eksiklikleri ve olması gerekenleri söyleyerek Çatalca’mızın geleceğinde var olacak” dedi.

Çatalca Belediyesi Çocuk Meclisi üyeliği için 6-15 yaşında olan çocuklar 13 Aralık 2019 tarihine kadar Nazım Özbay Kültür Merkezi’ne başvuru yapabilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER