SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN İŞ YERLERİ VE MASKE DENETİMİ

ÇATALCA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN İŞ YERLERİ VE MASKE DENETİMİ
Bu haber 24 Temmuz 2020 - 11:14 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri  Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe merkezinde polis, mahallelerde jandarma ekipleri ile birlikte iş yerlerinde ve toplu taşıma araçlarında denetimler gerçekleştirildi.

İş yerlerine yapılan denetimlerde İçişleri Bakanlığı tarafından normalleşme sürecinde belirlenen kurallara uygunluk kontrol edilirken, toplu taşıma araçlarında da maske takılmasını sağlamak, maske takma kuralına uymayanlara da ceza uygulamak amacıyla denetlemeler yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede uygulamaların sıklıkla devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim önceliğimiz. İş yerlerimizin belirlenen kurallara uyması, vatandaşlarımızın takılması zorunlu olan maske kullanması hem kendi hem de çevre sağlığını korumak için çok önemli. İlçe sakinlerimizin çoğunun kurallara uyması, bilinçli bir şekilde maske ve sosyal mesafeye dikkat etmesi bizleri mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER