SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU İLK KONSERİYLE UNUTULMAZ BİR GECEYE İMZA ATTI

ÇATALCA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU İLK KONSERİYLE UNUTULMAZ BİR GECEYE İMZA ATTI
Bu haber 13 Ocak 2020 - 11:56 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçeye kazandırdığı Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserinde sergilediği performans ile izleyenleri büyüledi.

İlçede sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem vererek her yaştan vatandaşın yararlanabileceği kurslar açan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Belediyesi bünyesinde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korolarını da hayata geçirdi. Çatalcalılar geçtiğimiz haftalarda Türk Halk Müziği Korosunun verdiği muhteşem konser sonrası bu hafta da Türk Sanat Müziği Korosunun birbirinden değerli sanat müziği eserlerini icra ettiği konser programını izledi.

Başkan Mesut Üner’in katılımlarıyla, Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere; Çatalca Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail İp, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

3 Ay Gibi Kısa Bir Sürede Muhteşem Bir Koro

Eğitmen TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Şef Cengizhan Sönmez yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz eserlerinden oluşan zengin bir repertuvar ile dinleyicilerin karşısına çıktı.

Belediye Başkanı Mesut Üner’in destekleri ile değişik meslek ve yaş grubundan sanat müziğine gönül vermiş vatandaşların katılımıyla 3 ay gibi kısa bir sürede çalışmalarını başarıyla tamamlayarak ilk konserini veren 50 kişilik Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, konserde birbirinden eşsiz parçalarını seslendirerek salonu dolduran müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Koro öğrencileri tarafından solo performansların da sunulduğu konserde adeta zamanda yolculuk yapan dinleyiciler şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. Yaklaşık 3 saat süren konser boyunca dinleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun performansı, müzikseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Türk Sanat Müziğinin Eşsiz Sesi Ayşen Birgör Sahne Aldı

Türk Sanat Müziği Korosunun ardından TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Türk Sanat Müziğinin eşsiz seslerinden Ayşen Birgör sahne aldı. Keyifli zaman geçiren dinleyiciler muhteşem gecede Türk Müziğinin unutulmaz eserlerini usta ses Ayşen Birgör ile hep bir ağızdan söyledi.

Muhteşem Gece İçin İki Ayrı Teşekkür

Çatalca Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail İp, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e 10 yıl aradan sonra yeniden kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu ve muhteşem konser için teşekkür etti.

Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Biz, değerli Başkanımız İsmail İp’in Türk Sanat Müziği Korosu için attığı tohumları şimdi suluyoruz. Çatalcamızdaki yeteneklerimizi ortaya çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu muhteşem konser için Eğitmenimiz Şef Cengizhan Sönmez’e, koromuzdaki tüm öğrencilerimize ve bu gece bizi yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Ayşen Birgör’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Program; Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail İp’in Türk Sanat Müziği Korosu Eğitmeni Şef Cengizhan Sönmez ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör’e muhteşem gece için teşekkür ederek çiçek takdim etmesiyle son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER