SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ TEMMUZ 2021 MECLİS TOPLANTISI 1.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ TEMMUZ 2021 MECLİS TOPLANTISI 1.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 06 Temmuz 2021 - 11:42 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisinin Temmuz Ayı 2021 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 5.07.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Temmuz ayı 2021 Meclis Toplantısının Çatalca’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mesut Üner’den sonra Meclis Grup Başkan Vekilleri Temmuz ayı belirli gün ve haftalarıyla ilgili gruplarının açıklamalarını meclise sundular.

Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

GÜNDEM :  

1-) İstanbul Büyükşehir Belediyesince 2021 yılı yatırım programlarında kullanılmak üzere İlçe Belediyelere yapılacak mali ve ayni yardım talebi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün Teklifi.

2-) Belediyemiz hizmetlerinde kullanılan araçlarımızın haciz edilmemesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Teklifi.

3-) İlçemiz sınırları içerisinde kırsal yerleşim özelliği taşıyan mahalle ve alanların belirlenmesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün Teklifi.

Görüşülen gündem maddelerinden ilk iki maddesi oy birliğiyle Meclisten geçerken, 3. Madde Tarım ve İmar Komisyonlarına oy birliğiyle havale edildi.

Çatalca Belediye Meclisi tatile girdi ve Meclisin bir sonraki toplantısı 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER