SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ ŞUBAT 2022 MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ ŞUBAT 2022 MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 07 Şubat 2022 - 15:09 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat Ayı 2022 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 07.02.2022 Pazartesi günü saat 11.00’de Meclis Birinci Başkan Vekili Süheyla Topçu’nun Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Meclis Birinci Başkan Vekili Süheyla Topçu’nun meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Meclis Birinci Başkan Vekili Süheyla Topçu, meclisin gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM :

 1-) Sıfır Atık Projesi için  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca verilecek şartlı bağışın kabulü ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.

2-)Çatalca Ferhatpaşa Mahallesinde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanı Yapım İşi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünce verilecek şartlı bağışın kabulü ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.

3-) Çatalca İhsaniye Mahallesi 294 parsel nolu taşınmaza ATM makinası konulmasına ilişkin 03.01.2022 tarihinde alınan 8 nolu  tahsis kararında  düzeltme yapılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.

4-) “Çatalca Belediyesi Sosyal İşler ve Yardım Esasları Yönetmeliği” nin Sayıştay Başkanlığı’nın görüşü doğrultusunda revize edilmesi ile ilgili Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi.

5-) 22.12.2020 tarih onaylı 1/1000 ölçekli İhsaniye Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

6-) 1/1000 ölçekli İzzettin Mahallesi Uygulama İmar Planı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

Gündem maddelerinin ilk dört maddesi oy birliğiyle meclisten geçerken, beş ve altıncı gündem maddeleri oy birliğiyle imar komisyonuna havale edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 11 Şubat 2022 Cuma saat 11.00’de toplanmak üzere, Şubat 2022 Çatalca Belediye Meclis Toplantısının 1. Birleşimi, Meclis Birinci Başkan Vekili Süheyla Topçu’nun tarafından sonlandırıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER