SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ MAYIS 2022 MECLİS TOPLANTISININ BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ MAYIS 2022 MECLİS TOPLANTISININ BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 10 Mayıs 2022 - 10:38 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2022 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 09.05.2022 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Vekili Süheyla Topçu’nun Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Başkan Vekili Süheyla Topçu’nun meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkan Vekili Süheyla Topçu gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM :

1- 17 Nisan 2022 tarihli ve 31812 sayılı Resmi Gazeteye istinaden norm kadro ihdası ile ilgili
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
2- Dolu ve Boş kadro derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün            teklifi.
3-Çatalca Oklalı Mahallesi 120 ada 20 parsel, 120 ada 63 parsel ve 107 ada 1  nolu parsellerin        Kamu Yatırımı Kararı alınması ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.

4- Belediye  hesaplarına Kamu Yararı kararı alınması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün    teklifi.
5- Kesin Hesapların görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

Gündem maddelerinin ilk dört maddesi oy birliğiyle meclisten geçti. Beşinci madde ise oy birliğiyle Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin sonrası, Mayıs 2022 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısının ikinci birleşiminin 12.05.2022 Perşembe saat 11.00’de gerçekleşeceği Başkan Vekili Süheyla Topçu tarafından açıklanarak, Çatalca Belediyesi Mayıs 2022 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER