SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISININ 1.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISININ 1.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 02 Mart 2021 - 11:24 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Mart Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 01.03.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Mart ayı Meclis Toplantısı’nın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Mesut Üner ardından gündem dışı söz alan Meclis Üyeleri, Mart ayı içerisindeki özel gün ve haftalarla ilgili mesajlarını iletti.

Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

1.Gündem maddesi olan “Belediyemiz Personel A.Ş.’nin temsil yetkisinin belirlenmesi ve sermaye artırımı” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2-Gündem maddesi “İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 yılı Girişimcilik Mali Destek Programı ve 2021 yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında, Çatalca Belediyesince proje hazırlamaya, projelere ortak olmaya Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

3-Gündem maddesi “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2(iki) adet motosiklet alımı” ile ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4-Gündem maddesi “İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü envanterinde bulunan 1 adet ambulansın ayniyatı ile belediyemize hibe olarak verilmesi” ile ilgili Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

5-Gündem maddesi “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin güncellenmesi” ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.

6-Gündem maddesi “1/1000 ölçekli Yalıköy Mahallesi Uygulama İmar Planının görüşülmesi” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

Çatalca Belediyesi 2021 Yılı Mart Ayı Meclisi’nin 1. Birleşimi, 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER