SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ÇATALCA  BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Bu haber 07 Kasım 2023 - 10:25 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Kasım Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi  Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Başkan Mesut Üner’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları  özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkan Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM:
-Boş ve Dolu kadro derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi.

-Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün “Görev ve Çalışma Yönetmeliği” nin görüşülmesi ile ilgili teklifi.

-Belediye hesaplarının haczedilemeyeceği konusunda kamu yararı kararı alınması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.

– 1/1000 ölçekli Çatalca Merkezi Kuzeyi Revizyon ve İlave uygulama İmar Planı ve 1/5000 ölçekli Çatalca Merkezi Kuzeyi Revizyon Nazım İmar Planı ile ilgili İmar Komisyon raporunun görüşülmesi.

Gündem maddelerinin tamamı oy birliğiyle meclisden geçti.

Meclis gündeminin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantısı 4 Aralık 2023 Pazartesi saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Kasım 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER