SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ KASIM 2021 MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ KASIM 2021 MECLİS TOPLANTISI BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 02 Kasım 2021 - 11:10 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Kasım Ayı 2021 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 01.11.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Belediye Başkanı Mesut ÜNER Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Kasım 2021 Meclis Toplantısının Çatalca’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mesut ÜNER, meclis toplantısını başlattı.

Başkan Mesut ÜNER’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları gerçekleştirdi.

Sonrasında gündem maddelerine geçilmeden önce, Başkan Mesut ÜNER göreve gelir gelmez kurulumunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor sporcularından Engin ATAR’ın Yunanistan’da gerçekleşen Balkan Güreş Şampiyonasında şampiyon olduktan sonra sporcuya takdim edilen altın madalya törenini ve sporcusunun altın madalyaya giden yolda Yunanistan’da Yunan güreş sporcusunu 10-0 mağlup ettiği maçtan görüntüleri sundu ve bu Çatalca’dan gelen uluslararası başarı tablosu tüm Çatalca Belediye Meclis Salonundan coşkulu bir alkış aldı. Meclis salonunda Balkan Şampiyonu olan Çatalca Belediyespor’lu güreş sporcusu Engin ATAR ve antrenör Gökhan AKÇEN çok duygusal bir konuşma yapıp, destekleri için Başkan Mesut ÜNER’e  teşekkür ettiler.

Bu gurur tablosunun sunumundan sonra Başkan Mesut ÜNER, meclisin gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

 

GÜNDEM:

1-Mülkiyeti Belediyeye ait, İzzettin Mahallesi 130 ada 125 parsel sayılı 6.318,91m²’lik taşınmazın A ile krokide gösterilen  69,53m²’lik kısmının TEDAŞ Genel Müdürlüğüne tahsisi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.
2- Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi.
3-1/1000 ölçekli Muratbey Havza Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

4-Kaleiçi Mahallesi eski 10 ada 19 ve 71 nolu parsellerin (yeni 324 ada 11 ve 13 nolu parseller) bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.
5-Kaleiçi Mahallesi 191 ve 192 adalar arasında kalan Tescil Dışı Alana ait 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

6-  Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan sporcuların ödüllendirilmesi ile ilgili Başkanlık teklifi.

Gündem maddelerinin ilk maddesi oy birliğiyle meclisten geçerken, ikinci ve altıncı madde plan bütçe ve hukuk komisyonlarına oy birliğiyle ve üç, dört ve beşinci maddelerde oy birliğiyle imar ve hukuk komisyonlarına havale edildi.

Meclis gündemlerinin tamamlanması sonrası, Kasım 2021 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısı ikinci birleşiminin 05.11.2021 Cuma saat 11.00’de gerçekleşeceği Başkan Mesut ÜNER tarafından açıklanarak, Çatalca Belediyesi Kasım 2021 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER