SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ HAZİRAN MECLİSİ 1.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ HAZİRAN MECLİSİ 1.BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 04 Haziran 2024 - 11:23 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi 2024 yılı Haziran ayı toplantısının 1. Birleşimi, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 11.00’de Belediyemiz Meclis Salonunda,Başkan Erhan Güzel başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Erhan Güzel, gündem maddeleri öncesinde Haziran ayında yer alan özel gün ve haftalar ile ilgili kutlama mesajlarında bulundu.

Meclis toplantısında;
Gündemin ilk maddesi olan, Çatalca Belediyesi Teşkilatı, Kuruluş, Görevleri ve Sorumlulukları Yönetmeliği ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
2. gündem maddesi; Çatalca Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi, oy birliğiyle kabul edildi.
3. gündem maddesi; Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi ile ilgili teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
4. gündem maddesi; Çatalca Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevleri Yönetmeliği ile ilgili Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
5. Gündem maddesi; Çatalca Belediyesi Sosyal İşler ve Yardım Esasları Yönetmeliğinin revize edilmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
6. Gündem Maddesi; Çatalca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Kuruluş, Görev, Yetki, Atama ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esasları hakkında Yönetmelik ile ilgili teklifi oy birliğiyle kabul edildi
7. Gündem Maddesi; İlçe Ferhatpaşa Mah. 212 ada 1 parselde yapımı tamamlanan ticaret merkezine “Çatalca Belediyesi Çağlayan Ege Ticaret Merkezi” isminin verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
8. Günden Maddesi; Ek bütçe ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisi Haziran 2024 2. Birleşimi 6 Haziran 2024 Perşembe günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER