SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan Yıldıray Pala Türkiye 2.’si oldu

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan Yıldıray Pala Türkiye 2.’si oldu
Bu haber 21 Mart 2019 - 14:44 'de eklendi.

Çatalca ilçesine sayısız madalya kazandırarak Çatalca’nın adını güreşe altın harflerle yazdıran Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan gururlandıran bir başarı daha geldi. Güreşçi Yıldıray Pala Türkiye 2.’si oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora ve sporcuya verdiği önem, sporcuların başarısıyla taçlanıyor. Çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğinin altını her fırsatta çizen Başkan Kara’nın belediye bünyesinde kurduğu spor takımları başarıdan başarıya koşuyor. Bugüne kadar Çatalca’nın adını çıktıkları her müsabakada gururla temsil ederek ilçeye madalyalarla dönen Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, bu kez de Büyük Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan Türkiye 2.’liği ile döndü. Ankara Taha Akgül spor salonunda gerçekleştirilen ve 300 sporcunun katıldığı şampiyonada başarılı güreşçi Yıldıray Pala, 80 kg’da rakipleri ile kıyasıya mücadele ederek Türkiye 2.’si olurken, aynı zamanda Milli Takıma seçilme başarısını da gösterdi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara takımı ve güreşçileri başarılarından dolayı tebrik ederken, onları yılmadan çalıştıran antrenörlerini ve çocuklarını spor yapmaya teşvik eden ailelerine de teşekkürlerini sundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER