SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Belediyesi Gelenekselleşen İftar Yemeğinde Buluştu

Çatalca Belediyesi Gelenekselleşen İftar Yemeğinde Buluştu
Bu haber 21 Mayıs 2019 - 11:06 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeği programında Başkan Mesut Üner, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, Meclis Üyeleri, Çatalca Belediyesi personelleri ve aileleri bir araya geldi.

İki akşam olarak düzenlenen iftar programlarının ilk buluşması Atatürk Spor Kompleksi’nde; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Personellerin Doğum Günü de Hep Birlikte Kutlandı

“Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aileyiz” vurgusunu her fırsatta dile getiren  Mesut Üner, Mayıs ayında doğan personellerin doğum günlerini de iftar yemeği sonrasında kutladı. Doğum günü olan personellerle birlikte pasta keserek, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan  Üner, hediyelerini de Meclis Üyeleri ile birlikte verdi.

 Üner yaptığı konuşmada; ” Geldiğimiz ilk günden bu yana Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz. Bu akşam burada ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük. Gelenekselleşen iftar programımızda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğumuz bütün oruçları kabul etsin.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER