SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ BAŞKANLIK FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ BAŞKANLIK FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Bu haber 06 Nisan 2021 - 12:42 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Nisan Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 05.04.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Nisan Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimini alınacak kararların Çatalca’ya hayırlı olmasını dileyerek başlatan Başkan Mesut Üner ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Gündem maddelerinin görüşlmesi sonucunda;

  1. 5393 Sayılı Kanunun 19. maddesine göre “ Başkan Vekili Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile 1. Başkan Vekili Meclis Üyesi Süheyla Topçu seçildi.
  2. 5393 Sayılı Kanunun 19. maddesine göre “ Başkan Vekili Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile 2. Başkan Vekili Meclis Üyesi Turhan Uçar seçildi.
  3. 5393 Sayılı Kanunun 19. maddesine göre “2 asil, 2 yedek olmak üzere Divan Kâtibi Üyelerinin Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Hakan Göl ve Tuba Uzun asil üye, Lokman Naroğlu ve Özkan Arslanca yedek üye seçildi.
  4. 5393 Sayılı Kanunun 33. maddesine göre 2 (iki) “Encümen Üyesi” seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi ile yapılan oylama ile Meclis Üyeleri Necati Dönmez ve Ahmet Rasim Yücel Encümen Üyesi olarak seçildi.
  5. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “İmar Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Utlu Akbulut, Ayhan Tutun, Turhan Uçar, Yasin Halit Aksoy, Tuba Uzun İmar Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  6. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Rahşan Gündüz, Reyhan Berber, Süheyla Topçu, Olcay Güvenci, Lokman Naroğlu Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  7. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Hasan Esgar, Rıdvan Hacet, Ömer Erçin, Olcay Güvenci, Mahmut Açar Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  8. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Deprem Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Filiz Öder, Hayrettin Özcan, Hüseyin Aydın, Hasan Gökçe, Necati Dönmez Deprem Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  9. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Kentsel Dönüşüm Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Sevinç Özkatrancı, Filiz Öder, Ahmet Rasim Yücel, Özkan Arslanca, Hakan Göl Kentsel Dönüşüm Komisyon Üyeleri olarak seçildi.
  10. 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Hukuk Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifine göre yapılan oylama ile Meclis Üyeleri; Belgin Tezer, Recep Yılmaz, Özkan Arslanca, Yasin Halit Aksoy, Hasan Gökçe Hukuk Komisyonu Üyeleri olarak seçildi.
  11. “Boş Kadro Değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  12. “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 65 ada 2 parsel sayılı taşınmazın satın alınması” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  13. “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 65 ada 2 parsel sayılı taşınmazın satın alınması” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  14. “25.09.2020 tarih onaylı Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliğine yapılan itiraz” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.
  15. İlçemiz Kabakça Mahallesi 164 ada 191 parsel sayılı taşınmazda bulunan Spor Tesisine “Rıfat KARAGÖZ Spor Tesisi” adının verilmesi ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  16. Denetim Komisyonu Raporu ile ilgili Meclise bilgi verildi.
  17. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. Maddesine göre “2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu Oy Birliği ile Kabul Edildi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi ile ilgili sözlerine; “2020 yılı Faaliyet Raporumuzu Meclisimizin onayına sunarken; Çatalca’mız için gecesini gündüzüne katarak çalışan mesai arkadaşlarıma, ilçemizin layık olduğu hizmetlere kavuşması için birlikte çalıştığımız değerli Meclis Üyelerimize ve yaptığımız hizmet ve yatırımlarımızdan memnuniyetlerini belirterek bizlere güç veren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadeleri ile başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 2020 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumda; Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi Projesinden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna, yol bakım – onarım çalışmalarından aydınlatma çalışmalarına, Cem Kara Yaşam Alanından İsmail İp Yaşam Alanına, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yapımından Sürekli Eğitim Merkezi’ne, Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Alanı projesinden Yöresel Ürünler Halk Pazarına, sosyal ve kültürel çalışmalardan pandemi sürecindeki tüm çalışmalara, Mahallelerdeki meydan, park ve yaşam alanı projelerine kadar tüm çalışmaları Meclis Üyeleri ve sosyal medya üzerinden Meclis Toplantısını izleyen vatandaşlarımızla paylaştı.

Başkan Mesut Üner Çatalca’mız için planlanan ve çalışmalarına başlanan vizyon projeleri olan; Kaleiçi Restorasyon Çevre Düzenleme, Atatürk Parkı Kültür – Sanat ve Ticaret Merkezi, Belediye Ticaret Merkezi, Yalıköy Balıkçı Barınağı, Çocuk Tatil Köyü, Kaleiçi Mahallesi Vezirhane Yaşam Alanı, Spor Adası ve Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanı ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Çatalca Belediye Meclisi’nin 1. Birleşimi 09.04.2021 Cuma günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER