SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ ‘’ARALIK 2023’’ MECLİS TOPLANTISININ BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ ‘’ARALIK 2023’’ MECLİS TOPLANTISININ BİRİNCİ BİRLEŞİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 04 Aralık 2023 - 14:10 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Aralık Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Mesut Üner’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkan Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

 

GÜNDEM :

  1. Mülkiyeti Belediyemize ait Çakıl Mahallesi 122 ada 8 parselde hizmet veren Çakıl Aile Sağlığı Merkezinin Bakanlık adına 25 (yirmi beş) yıl süre ile bedelsiz tahsisi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.
  2. Ferhatpaşa Mahallesi 294 ada 1 parsel sayılı taşınmaz ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.
  3. Belediyemiz Mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerimizin kira bedelleri ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.
  4. Gümüşpınar Mahallesi Doğalgaz Altyapısı Hattı Geçiş İzni ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.
  5. Ödenek Aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.
  6. Çatalca İlçesi Subaşı Mahallesi 141 ada 8 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

 

Gündemin birinci, ikinci ve dördüncü maddeleri oy birliğiyle meclisten geçerken, üçüncü ve beşinci maddeler Plan ve Bütçe Komisyonu’na, altıncı madde ise oy birliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantısı 8 Aralık 2023 Cuma saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Aralık 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER