SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ 2019 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ 2019 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 04 Kasım 2019 - 13:49 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisinin 2019 yılı Kasım ayı toplantısının 1. Birleşimi  04/11/2019 Pazartesi günü Saat:10.30’da Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Çatalca Belediye Meclisi, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında, 2019 yılı Kasım ayı toplantısı gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. Başkan Mesut Üner Meclis açılış konuşmasında; “8 Kasım’da idrak edeceğimiz Mevlid Kandilimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlamamızın 81. Yıl dönümünde saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. 17 Kasım’da Balkan Savaşı’nda Çatalca savunma hattında şehit olan Alaiye Şehitlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyoruz. Kasım ayı içerisinde kutlayacağımız çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü de şimdiden kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Çatalca Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Gündem maddelerinden ilki olan “Norm Kadro Yönetmeliği’nin 9. maddesine göre GİH sınıfından TH sınıfına aktarım yapılması ve II nolu boş kadro ile III nolu dolu kadro cetvellerinde değişiklik yapılması” hakkında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

  1. gündem maddesi olan “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Ferhatpaşa Mahallesi 262 ada 2 nolu parselin 5(beş) yıl süre ile İSKİ Genel Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  2. gündem maddesi olan “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Atatürk Mahallesi 2916 nolu parseldeki mevcut binanın 1’inci katında bulunan 32 kapı numaralı konutun, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne 25 yıl süre ile tahsis edilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  3. gündem maddesi olan “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan fiiliyatta mezarlık olarak kullanılan ve ekli listede bulunan parsellerin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına devir edilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nün teklifi İmar Komisyonu’na havale edildi.
  4. gündem maddesi olan “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yol süpürme aracı ve çöp kamyonu için yapılan şartlı nakdi yardım” ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  5. gündem maddesi olan “5393 Sayılı Belediye Kanununun “Belediye Hizmetlerine Gönüllü Katılım” başlıklı 77. maddesine göre “Gençlik Meclisi” ve “Çocuk Meclisi ” kurulması” ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  6. gündem maddesi olan “İlçemiz Kestanelik Mahallesi 679 nolu parsele cephe olan sokağa “Dağdeviren” isminin verilmesi talebi” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.
  7. gündem maddesi olan “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 141 ada 23 ve 24 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.
  8. gündem maddesi olan “1/1000 Ölçekli İlçemiz Kestanelik Mahallesi Uygulama İmar Planı itirazları” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

2019 yılı Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER