SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Belediyesi 2019 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çatalca Belediyesi 2019 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Bu haber 01 Temmuz 2019 - 15:51 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi 2019 yılı Temmuz ayı toplantısı Belediye  Meclis Salonunda yapıldı.

Çatalca Belediye Meclisi 2019 yılı Temmuz ayı toplantısı gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında toplandı.

Çatalca Belediye BaşkanıMesut Üner tarafından hayırlı uğurlu olması temennileriyle açılan mecliste gündem dışı söz alan; AK Parti Meclis Üyeleri Tuba Uzun, Ahmet Rasim Yücel, CHP Meclis Üyeleri Belgin Tezer, Ayhan Tutun ve MHP Meclis Üyesi Mahmut Acar 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sonucunda İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Meclis Üyeleri tarafından ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişimi yaklaşan yıl dönümü nedeniyle bir kez daha kınanırken, meclisin tatil olduğu dönemde kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayram’da şimdiden kutlandı.

Gündem maddelerinden ilki olan “Belediye Personel A.Ş.’nin temsil yetkisi değişikliği” ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü’nün teklifi  görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

2. Gündem maddesi:  “Borçlanma” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

3. Gündem maddesi : “Çöp toplama, süpürme ve nakli işi için Temizlik Alım İhalesi” ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün teklifi görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

4. Gündem maddesi: “Mülkiyeti Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan A,B,C tipi mesire yerlerinin işletme hakkının 29 yıllık süre ile kiralanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

5. Gündem maddesi: 3402 Sayılı Kadastro Kanununa göre kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere,

“Gümüşpınar, Karamandere ve Belgrat Mahallelerine Bilirkişi seçimi” hakkında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

6. Gündem maddesi: “Başkanlık Makamı tarafından, Belediye Meclis Üyelerine tevdi edilen görevler” hakkında Meclise bilgi verildi. Buna göre;

Belediye Koordinatörü: Yasin Halit Aksoy

Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu: Tuba Uzun

Binkılıç Hizmet Birimi Sorumlusu: Özkan Arslanca

Karacaköy Hizmet Birimi Sorumlusu: Necati Dönmez

Çiftlikköy Hizmet Birimi Sorumlusu: Olcay Güvenci

Muratbey Hizmet Birimi Sorumlusu: Lokman Naroğlu

Kestanelik/Çanakça İrtibat Bürosu Sorumlusu: Turhan Uçar

Başkan Danışmanları: Ahmet Rasim Yücel, Süheyla Topçu, Hasan Gökçe, Mahmut Acar, Hakan Göl görevlendirildi.

Çatalca Belediye Meclisi 2 Eylül 2019 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER