SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE MECLİSİ’NİN 2022 HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ÇATALCA BELEDİYE MECLİSİ’NİN 2022 HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Bu haber 07 Haziran 2022 - 10:58 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Haziran Ayı Toplantısının 1.Birleşimi 06/06/2022 Pazartesi günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonunda, Başkan Vekili Süheyla Topçu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Meclis Üyeleri tarafından Haziran ayı içerisinde yer alan özel günler dair tebrik ve açıklamalar yapıldı.

Toplantıda;

Gündem maddelerinin 1. si olan “Mahalle İsmi Değişikliği” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi oy birliği ile kabul edildi. Bu gündem maddesine göre Binkılıç Mahallesinde yer alan Atatürk ve Fatih Mahallelerinin isminin başına Binkılıç eklenerek Binkılıç Atatürk Mahallesi ve Binkılıç Fatih Mahallesi olarak mahalle isimleri yenilendi.

Gündem maddelerinin 2. si olan “Taşıt Alımı” ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi oy birliği ile kabul edilerek gündem maddesine konu olan 3 otobüs alımı meclis tarafından onaylandı.

Gündemin 3. Maddesi olan  “İç Borçlanma” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündemin son maddesi olan “İçkili Yer Bölge Tespiti Çalışması” ile ilgili Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Çatalca Belediye Meclisinin 2022 Haziran Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 10 Haziran 2022 saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER