SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca Belediye Meclisi 2014 – 2019 çalışma döneminin son toplantısını gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Meclisi 2014 – 2019 çalışma döneminin son toplantısını gerçekleştirdi
Bu haber 04 Mart 2019 - 16:21 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi dönemin son toplantısını gerçekleştirdi

Çatalca Belediyesi’nin 2014 – 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Çatalca Belediyesi Başkan Vekili Ufuk Akın başkanlığında toplandı.

Bir önceki meclis tutanaklarının oylanması ile başlayan mecliste gündem maddesi olan “Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı bulunan ilçemiz Aydınlar Mahallesi 137 ada 8parselin (eski 32), 4706 Sayılı Kanuna göre Belediyemize devir protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı söz alan Meclis Üyeleri yaptıkları konuşmalar ile Mart ayı içinde yer alan özel gün ve haftaları kutladılar. Bugüne kadar Meclis Üyesi olarak Çatalca’nın ve Çatalcalıların menfaatleri için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Meclis Üyeleri, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ardından göreve gelecek Belediye Başkanına ve Meclis Üyelerine başarı dileklerini ilettiler.

Yapılan konuşmalar ardından Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER