SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’İN GURUR TABLOSU

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’İN GURUR TABLOSU
Bu haber 01 Mayıs 2021 - 18:19 'de eklendi.

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar ile bölgemizde adından çok söz ettiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bu aralar ilçede yetiştirdiği sporcuların, yurtiçi ve yurt dışı turnuvalarda gösterdiği başarılar ile konuşuluyor.

Branşlarında ki başarıları ile Çatalca’ya büyük bir gurur yaşatan Çatalca Belediyespor’lu sporcular, Başkan Mesut Üner tarafından makamında misafir edildi.

Karşılama sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Aydın, İkram Kaya, Çatalca Belediyespor Başkanvekili ve Belediye Meclis Üyesi Lokman Naroğlu ile birlikte Çatalca Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Milli Güreşçi Gökhan Akçen’de hazır bulundu.

Sporcular ile samimi ve sıcak ortamda geçen kutlama programında açıklamalarda bulanan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; ‘’Çatalca Belediyespor Güreş Takımımızdan Milli Takımlara seçilen güreşçi kardeşlerim Can Ergen, Furkan Has, Yıldıray Pala, Doğan Beyazıtlı ve Engin Atar ile Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Avrupa İkincisi olarak bizleri sevindiren Belediye çalışma arkadaşlarımdan Taner Kaya’yı Belediyemizde ağırlamanın sevincini yaşadım. Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların Milli Takımlar seviyesinde başarı olarak karşılığını görmek, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize yapacağımız yatırımlar anlamında bizleri daha fazla motive ediyor. Çatalca’mızın gençleri ile gurur duyuyorum. Başarılarınız daim olsun gençler. Spor hayatınız boyunca hedeflerinize giden yolda Çatalca’mızda asla yalnız yürümeyeceksiniz. ‘’dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER