SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLARA ÖNEMLİ BİR HİZMET DAHA

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLARA ÖNEMLİ BİR HİZMET DAHA
Bu haber 22 Kasım 2019 - 11:34 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşların bir mağduriyetini daha çözüme kavuşturdu. Başkan Mesut Üner’in girişimleri sonucunda artık vatandaşlar başka bir ilçeye gitmeden vergi beyannamelerini ve işlemlerini yeniden Çatalca’da yapabilecek.

Çatalca Vergi Dairesi’nin 2013 yılında gerçekleşen bir uygulama ile şube haline getirilerek Büyükçekmece Vergi Dairesine bağlanması sonucu vatandaşlar Veraset ve İntikal Vergisi beyannameleri ile dilekçelerini vermek ve gerekli işlemlerini yaptırmak için ilçe dışına gitmek zorunda kalıyordu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in girişimleri sonucunda artık vatandaşlar işlemlerini ilçede gerçekleştirebilecek.

21/11/2019 tarihinden itibaren Veraset ve İntikal Vergisi beyannameleri ve gerekli işlemler Çatalca Özel İdare İş Merkezi içerisinde bulunan İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı hizmet birimi tarafından yapılmaya başlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER