SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLARA MÜJDE

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLARA MÜJDE
Bu haber 19 Kasım 2019 - 11:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşların yıllardır çektiği mağduriyeti sona erdirdi.

Kaleiçi Mahallesi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’nda süreç tamamlandı. Kaleiçi Mahallesinin Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi. 1/5000’lik imar planları olmadığı için zor durumda kalan vatandaşlar onaylanan planla rahat bir nefes alacak.

Halkımıza Hayırlı Uğurlu Olsun

Kararın yürürlüğe girmesi ardından, Belediye Başkanlığı tarafından 1/1000’lik planlama yapılarak uygulamaya başlanacak. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, tarihi yapıların bulunduğu yaklaşık 9 hektarlık alanı kapsayan Kaleiçi Mahallesinin; tarihi çehresi, kültürel mirası göz önüne alınarak ve dini ve anıtsal yapıların korunarak gelişmesine vesile olacak imar planının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER