SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN ÖĞRETMENLERE UNUTULMAZ YEŞİLÇAM GECESİ

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI  MESUT ÜNER’DEN ÖĞRETMENLERE  UNUTULMAZ YEŞİLÇAM  GECESİ
Bu haber 25 Kasım 2019 - 16:20 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutulmaz bir Yeşilçam Gecesi armağan etti.

Yeşilçam Konsepti ile Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen gecenin ev sahipliğini Başkan Mesut Üner ve eşi Aydan Üner yaptı. Unutulmaz geceye Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, ilçede görev yapan birbirinden değerli öğretmenler ile aileleri katıldı. Program; ilçede ebediyete intikal eden öğretmenler ile ilgili video gösterimi ile başlarken, salonda duygusal anlar yaşandı.

Gecenin onur konukları; sinema, tiyatro ve müzik dünyasının duayen sanatçıları oldu. Hababam Sınıfı’nın unutulmaz sahnelerine hayat veren Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Ergun Sözen, Teoman Ayık, Dilaver Gür, Fazıl Ender Uzun, Timur Acarkan ve Mahmut Açan filmlerinden sahnelerinin yer aldığı video gösterimi eşliğinde sahneye çıkarken, adeta  geçmişe bir yolculuk yaşandı. Usta Tiyatro oyuncuları; Tuna Arman, Çetin Altay, Atilla Yiğit, Ayşe Tunaboylu ve Nami Esatgil geceye renk katarken, Türk müziğinin unutulmaz isimleri; Zekai Tunca, Necla Akben, Çatalca Belediyesi TSM Korosu Eğitmeni ve TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Cengizhan Sönmez, Umut Akyürek, Cihan Yıldız, İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitmeni Bölümü Öğretmeni ve Ses Sanatçısı Gülşah Sönmez, Cengiz Çelikel eşsiz şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

“24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun”

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin; “İlçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve tüm öğretmenlerimiz adına böyle muhteşem bir geceyi tertip eden Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; “24 Kasım, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim seferberliğini başlatarak bu anlamlı günü öğretmenlerimize armağan ettiği gündür. Öğretmenlik gibi kutsal bir görevi büyük bir sorumlulukla yerine getiren çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” sözleriyle öğretmenlerimizin gününü kutlarken, gecenin onur konuğu olan birbirinden kıymetli sanatçılarımıza da teşekkürlerini sundu.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, bu anlamlı ve özel gece için Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür ettiği konuşmasında geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.


Gecenin Sürpriz İsmi Yeşilçam’ın Kadife Sesli Sanatçısı Belkıs Özener Oldu

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendiren kadife sesli sanatçı Belkıs Özener, gecede sahne alarak, hepimizin hayatına dokunan dillere pelesenk olmuş şarkıları alkışlar eşliğinde seslendirdi. Sahnede usta sanatçıya oğlu Barkın Özener eşlik etti.

Yeşilçam Gecesi’nin Onur Konuğu sanatçılara plaketleri; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mesut Üner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin tarafından takdim edildi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER