SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN HALK PAZARINDA SIKI ÖNLEMLER

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN HALK PAZARINDA SIKI ÖNLEMLER
Bu haber 04 Aralık 2020 - 13:04 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilk günden bu yana Çatalca’daki bulaş riskini en aza indirmek için özenle çalışıyor.

Belediye ekiplerini gerek önlem ve tedbirlerin alınması gerek ise temizlik ve dezenfekte çalışmaları konusunda seferber eden Başkan Mesut Üner, ilçede kurulan halk pazarında da Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile sıkı bir denetime imza attı.

Sabahın ilk ışıklarından bu yana Halk Pazarının kurulacağı alanda önlem ve tedbirlerin hassasiyetle alınması için mesaiye başlayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar esnafını HES Kodu kontrolünden sonra alana aldı. Ekipler tarafından maske, mesafe ve temizlik konusunda sıkı bir denetim gerçekleştirilirken, pazar yeri girişinde kurulan Zabıta Noktasında hazırlanan hijyen alanında vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri sağlandı. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından pazar alanına girecek tüm vatandaşların da ateş ölçümleri yapıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın 23.03.20 tarihli genelgesi kapsamında 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren halk pazarına vatandaşlar sınırlı sayıda alındı, ekiplerin denetimlerinin devam edeceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER