SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN CUMHURİYET RESEPSİYONU

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN CUMHURİYET RESEPSİYONU
Bu haber 30 Ekim 2019 - 10:58 'de eklendi.

Çatalca protokolü Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in verdiği Cumhuriyet Resepsiyonu’nda  buluştu. Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü coşku içinde hep birlikte kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’yla başladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı en değerli miraslardan olan Cumhuriyetimizin 96. yılında Çatalca’ da yer gök şanlı Türk bayrağımızla donatıldı. Yurdun dört bir köşesinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Çatalca’da da görkemli bir Cumhuriyet Resepsiyonu ile start aldı.

Gösteriler ve  Atatürk Tiradı yoğun alkış aldı

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve eşi Aydan Üner’in ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’na ilçe protokolü, Muhtarlar ve Gaziler yoğun katılım gösterdi. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve eşi Aydan Üner konukları tek tek karşılayarak hoş geldiniz dedi.

Gece boyu konuklara unutulmaz anların yaşatıldığı Cumhuriyet Resepsiyonu’nda; Gazi Mustafa Kemal’in anlatıldığı Atatürk Tiradı, Cumhuriyet ve Atatürk konulu sinevizyon gösterisi, Zeybek ve Vals danslarının eşsiz örnekleri sergilendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada; “29 Ekim, vatanı için kadınıyla, erkeğiyle, canından olmayı göze almış ecdadımızın, şanlı mücadelesinin zafer tarihidir. 29 Ekim,  tüm imkânsızlıklara rağmen bir varoluş savaşından, destansı bir zaferle ayrılan milletimizin, egemenliğine olan en derin tutkusunun ifadesidir.
Bu anlamlı gecede bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yarınlara böyle birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile hep birlikte ulaşacağız. Bu vesileyle;
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Çatalca Belediyesi Cumhuriyet Resepsiyonu, Başkan Mesut Üner ve protokol üyelerinin hep birlikte Cumhuriyet pastasını kesme seremonisi ardından gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER