SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TAM DESTEK

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TAM DESTEK
Bu haber 26 Mayıs 2022 - 11:45 'de eklendi.

Eğitim ve spor gelecek nesiller  için en önemli yatırımdır diyen Başkan Mesut Üner Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardımda bulunmaya devam ediyor.

Spor alanında yaptığı yatırımlarla Çatalca’da büyük bir başarıya imza atan Belediye Başkanı Mesut Üner ilçede faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerinin de daima yanında olarak destek oluyor.

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya desteği zorunlu değil gönüllü bir misyon olarak benimsediğini ifade eden Başkan Mesut Üner, çocuklar ve gençler sporla buluşabilsin, ilçede vatandaşlar spor yapma imkanı bulabilsin diye hızlı bir şekilde spor yatırımlarını hayata geçirdi.

Aynı zamanda Belediye Spor Müdürlüğünü kurarak ilçenin göğsünü kabartan başarılı sporcular yetişmesini sağlayan Başkan Mesut Üner, Amatör Spor Kulüplerinin de daima yanında olarak maddi manevi desteğini esirgemiyor. Kulüplere malzeme desteğinden lojistik desteğe birçok imkan sağlayan Başkan Mesut Üner yıl içerisinde nakdi yardımlarda da bulunarak Kulüplerin başarı mücadelesini sürdürmesine katkıda bulunuyor.

Gayretimiz İlçemizi Her Alanda En İleri Noktaya Getirmek

Başkan Mesut Üner, Belediyede düzenlenen törenle Oklalı Spor Kulübü, Çakıl Spor Kulübü, İhsaniye Spor Kulübü, Istranca Spor Kulübü ve Öznakkaş Spor Kulübü’ne nakdi yardımda bulundu.

Kulüp Yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen törende “ Bütün gayretimiz değerli Çatalca halkımız tarafından bizlere emanet edilen ilçemizi her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi noktaya getirmek en iyi imkanları sağlayabilmek. Eğitim ve spor ilçemizi çok daha ileriye götürecek olan gelecek nesillerimiz için en önemli yatırımdır. Bu nedenle bizler bu çalışmaları zorunlu olarak değil gönüllü olarak yapıyoruz “ ifadelerine yer veren Başkanımız Mesut Üner sözlerinin devamında “Amatör Spor Kulüplerimizde ilçemiz için çok değerlidir. Kulüplerimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz. Spor malzemeleri, ulaşım- lojistik destek gibi desteklerimiz yanında nakdi yardımlarda da bulunarak onların ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlıyoruz. Aynı zamanda kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda binalarının, çalışma alanlarının bakım ve onarımlarında da desteklerimizi esirgemiyoruz. Ben ilçemizde ki tüm kulüplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tören, nakdi yardımların kulüplere verilmesi ile son bulurken Kulüp Başkanları Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e spora ve sporcuya verdiği maddi ve manevi destek için teşekkürlerini sundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER