SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER YAŞAM VE BECERİ ATÖLYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER YAŞAM VE BECERİ ATÖLYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 06 Mart 2020 - 10:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Subaşı İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Yaşam ve Beceri Atölyesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu.

Başkan Mesut Üner, ilçedeki okulları ziyaret ederek, sıklıkla öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Mesut Üner bu kez Subaşı İlköğretim Okulu’nda Merhum Süleyman Toptani anısına yapılan Yaşam ve Beceri Atölyesi’ni ziyaret etti.

 Yaşam ve Beceri Atölyesi’nin çocukların görsel sanatlar, akıl ve zekâ gelişimine olanak sağlayacağına vurgu yapan Başkan Mesut Üner, Belediye imkânları doğrultusunda çocukların gelişimi için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, Atölye’nin Çatalca’ya hayırlı olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER