SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER “ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN”

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER “ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN”
Bu haber 04 Eylül 2020 - 15:54 'de eklendi.

Üç yıl önce Hakkari’nin Çukurca İlçesinde hain terör saldırısıyla şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel için Edirnekapı Şehitliği’nde bulunan kabri başında Anma Töreni düzenlendi.

Çatalca İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Askeri Erkan ve Şehidimizin Ailesi’nin katılımlarıyla gerçekleşen törende dualar edilerek şehidimizin kabrine karanfiller bırakıldı.

Şehitlik ziyaretinde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve protokol üyeleri tarafından 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, 9. Başbakanımız Adnan Menderes, Bakanlarımız Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan ve İstiklal Marşımızın Büyük Şairi Mehmet Akif Ersoy’un ebedi istirahatgahları da ziyaret edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “ Şehadetiyle ilçemizi yasa boğan Şehidimiz Piyade Er Halil İbrahim Gürel’i ebediyete intikal edişinin üçüncü yılında düzenlediğimiz törenle Edirnekapı Şehitliğimizde kabri başında dualarla andık. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER