SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER HUZUR TOPLANTISI’NA KATILDI

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER HUZUR TOPLANTISI’NA KATILDI
Bu haber 21 Kasım 2019 - 12:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısı’na katıldı.

Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik güçleri ile halk arasındaki ilişkileri geliştirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 2019 yılı Huzur Toplantısı düzenlendi.

Çatalca Halk Eğitimi Merkezi’nde; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Gaziler, Mahalle Muhtarları, STK Başkan ve Üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, vatandaşlar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ilçe genelinde yaşanılan güvenlik ve asayiş ile ilgili konular masaya yatırıldı.

Huzurlu Bir İlçe Olmamız Birlik ve Beraberliğimizin Sonucu

Toplantı, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan tarafından güvenlik ve asayiş ile ilgili ayrıntılı sunumun yapılması ile başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Başkan Mesut Üner sözlerinde; “Huzur Toplantımızda yapılan sunumlarda da görüldüğü üzere, Çatalcamız İstanbul’un 39 ilçesinin en huzurlu ilçelerinden birisi. Ben bunun sağlanmasındaki en önemli unsurun başında; bürokrasinin birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışması ve halkımızın devletine, bürokrasiye olan güveninin olduğunu görüyorum. Bu anlamda ilçemizde güvenliğin ve huzurun sağlanması için görev ve sorumluluk alan başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Huzur Toplantısı ilçe genelinde yaşanan sorunlar hakkında soru cevap şeklinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER