SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER DUR DURAK BİLMİYOR

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER DUR DURAK BİLMİYOR
Bu haber 25 Kasım 2020 - 11:45 'de eklendi.

Spor kompleksleri, meydanlar, yaşam alanları, parklar, yollar, tretuvarlar, asfaltlamalar, aydınlatmalar ve daha niceleri. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçede başlattığı hizmet seferberliği dur durak bilmeden devam ediyor.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’da başlattığı çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken, projelerde tek tek hayata geçiyor.

“Makamda oturan bir başkan değil sahada çalışmalarımızın başında, vatandaşlarımızın yanında olacağım” diyerek göreve başlayan Başkan Mesut Üner, tüm çalışmaları yakından takip ediyor.

İlçede yol, tretuvar aydınlatma, asfaltlama gibi bakım onarım çalışmaları belediye ekiplerince ara vermeksizin devam ederken meydanlar, parklar, yaşam alanları, spor alanları gibi vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar da hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Başkan Mesut Üner, Atatürk Sanayi Sitesi ile aynı bölgede devam eden asfaltlama çalışmalarıyla, bitmek üzere olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda devam eden çalışmaları yakından inceledi.

Yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen yol ve tretuvarlarda bakım – onarım ve asfaltlama, mahallelerde meydan düzenleme, parklar ve yaşam alanları yapma çalışmalarının İlçe genelinde devam ettiğini belirten Başkan Mesut Üner, yüzme havuzunun ise tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Çatalca Spor Adasına Kavuşuyor

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlığımızın öneminin bir kez daha gözler önüne serildiğini kaydeden Başkan Mesut Üner, spor yapmanın çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yanı sıra sağlıklı bir hayat sürmenin de olmazsa olmazlarından olduğunu söyledi.

Bu nedenle spor yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Mesut Üner, İzzettin Mahallesi’nde kapsamlı bir stat yapımının sürdüğünü, yüzme havuzuyla beraber yapımı devam eden çok amaçlı kapalı spor salonu ile birlikte ise ilçenin içinde birçok spor kompleksinin yer aldığı bir spor adasına kavuşacağını ifade etti.

Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Her şey Çatalca’mız için… Vatandaşımızı en iyi hizmetle bir an önce buluşturmak gayretimizle hummalı bir şekilde çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzu inşallah 2 ay içinde bitiriyoruz. Aynı alana çok amaçlı kapalı spor salonumuzun yapımına başladık. Böylece, ilçemizde çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın yüzmeden, basketbola, voleyboldan futbola birçok branşta spor yapabileceği bir spor adası oluşturuyoruz. İnşallah pandemiyi el birliği ile atlatıp güzel günlerde hep birlikte spor yapma imkânına en kısa zamanda kavuşacağız” ifadelerine yer verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER