SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER “ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİM TAM GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE”

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER “ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİM TAM GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE”
Bu haber 16 Haziran 2022 - 10:39 'de eklendi.

Çocuk Korosunun muhteşem performansını izleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çocuklarımızın başarısını gördükçe geleceğimizin emin ellerde olduğunu bir kez daha anlıyorum dedi.

Çatalca Ferhatpaşa İlkokulu Halk Müziği Çocuk Korosu’nun hazırladığı, “Bir Dilden Bir Telden” konser programına katılan Belediye Başkanı Mesut Üner, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Birbirinden güzel ve ülkemizin yedi renk ikliminin türkülerle can bulduğu konser programında, koro yanı sıra solo performanslarıyla da büyüleyen çocuklar büyük alkış aldı.

Çocuklarımızı tebrik ediyorum

Yoğun bir katılımla ve izleyenlerin türkülere sık sık eşlik ettiği konser sonrası Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, müzik öğretmenleri başta olmak üzere koroda yer alan küçük koristleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Mesut Üner sözlerinde, “ Çatalca’mızın pırıl pırıl çocuklarını, gençlerini gördükçe geleceğimize olan güveniniz artıyor. Her biri birbirinden yetenekli, her biri birbirinden başarılı.  Ferhatpaşa İlkokulumuzun Türk Halk Müziği Çocuk Korosunun BİR DİLDEN BİR TELDEN programı muhteşemdi. Emeği geçen öğretmenlerimizi, çocuklarını daima destekleyen velilerimizi ve sevgili çocuklarımızı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER