SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER BU İŞE YÜREĞİNİ KOYDU

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER BU İŞE YÜREĞİNİ KOYDU
Bu haber 04 Aralık 2019 - 11:10 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

İlçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleşen programda engelli öğrenciler ve aileleri ile hep birlikte kahvaltı yapılmasının ardından, günün anlam ve önemine dair konuşma Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel tarafından yapıldı.

Konuşmasında; Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hayata geçirilmesi için bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum

60 öğrenci kapasiteli merkezin Çatalca Belediyesi tarafından binaya yapılan ekleme ve düzenleme çalışmalarıyla yaklaşık 800 m² alanda, 200 öğrenciye hizmet verecek duruma geldiğini belirten Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel sözlerinde, “Kısa bir süre önce Belediye Başkanımızla merkezimizi ziyaret ettik. Kendisi de gönlünde bir engelliler merkezi yapmak olduğunu ifade etti. Hedefimiz, amacımız, niyetimiz bir diyerek burayı büyütmeye karar verdik. Belediye Başkanımız emeğini esirgemedi, bu işe yüreğini koydu, kendisine ve bütün ekip arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum. Belediyemiz sadece tadilatını yapıp bitirmedi, hizmetin yürütülmesi noktasında da destekleri çok fazla. Bu hizmet son derece kutsal çünkü hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu her zaman hatırlamalıyız. Ben merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” ifadelerini kaydetti.

Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sergilendiği program günün anısına  pasta kesilmesi ile sona erdi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER