SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN GÜZEL: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI  ERHAN GÜZEL: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Bu haber 04 Nisan 2024 - 10:00 'de eklendi.

31 mart yerel seçimler sonrası Çatalca’da zafere ulaşarak Çatalca Belediye Başkanı olan Erhan Güzel devir teslim töreninde“CHP rozetimi çıkardım, tüm Çatalca’nın hizmetkarıyım” dedi.

Öğle saatlerinde mazbatasını alan Erhan Güzel, eski başkanlardan Cem Kara’nın mezarını ziyaret etti, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu ve “Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü”ne katıldı. Ardından görevi devralan Erhan Güzel Çatalcalıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.Törenlere CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP Çatalca İlçe Başkanı Yakup Yaşar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Devir teslim töreninde konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Çatalca tarihinde ilk defa İBB ile ilçe belediyesinin aynı partinin belediye yönetiminde olacağına dikkat çekti. Güzel, sözlerine şöyle devam etti:

“Bugün burada yıllardan beridir hayalini tuttuğum, en büyük hayalim olan Çatalca’ya başkan olma hayalimi gerçekleştirdim. Bizi destekleyen gencinden yaşlısına herkese teşekkür ederim. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile beraber Çatalcamızı ve İstanbulumuzu çok güzel yapacağız. Bugüne kadar CHP rozetimi takıyordum. Bugünden artık parti rozetimi çıkartarak ayrım yapmadan tüm Çatalca’ya hizmet edeceğim. İnanıyorum ki yapacağımız iş birlikleriyle Çatalca çok güzel beş yıl yaşayacak, Çatalcamız; üreten, yöneten, planlı ve daha güzel bir kent olacak.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER