SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKAN MESUT ÜNER : ‘’GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ VİRÜS TEHDİDİ ORTADAN KALKINCAYA KADAR DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ DURMAKSIZIN DEVAM EDECEK”

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKAN MESUT ÜNER : ‘’GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ VİRÜS TEHDİDİ ORTADAN KALKINCAYA KADAR DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ DURMAKSIZIN DEVAM EDECEK”
Bu haber 01 Nisan 2020 - 13:00 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilk günden itibaren koronavirüs önlemleri için başlattığı çalışmalar ilçenin tüm mahallelerinde devam ediyor.

Başkan Mesut Üner’in vatandaşların sağlığını korumak için aldığı koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmaları, belediye ekiplerinin yoğun mesaisi ile devam ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştirirken özel ekipler hastane ve acil servis başta olmak üzere kurumlar, kamuya açık alanlar ve ilçenin dört bir yanında sürekli dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Çatalca’nın tüm mahallelerinde cadde ve sokakları özel solüsyonlarla baştan aşağı yıkıyor, dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçedeki çöp konteynerleri de ekiplerce sürekli dezenfekte ediliyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekibi ise gece gündüz demeden sağlık merkezleri, kamu kuruluşları, halk otobüsleri, taksiler, duraklar gibi bir çok alanda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor.

”Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz”

“Virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar dezenfeksiyon çalışmalarımız durmaksızın devam edecek” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çalışmaların devam edeceğini belirterek, “İlçemizde elimizden geleni yapıyor, salgına karşı dezenfeksiyonla mücadele veriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 sahada dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ancak bu mücadele toplum olarak topyekun vermemiz gereken bir mücadeledir. Vatandaşlarımızın bireysel mücadelesi de büyük bir önem taşıyor. Bu sebeple vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça ve mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalı, hijyen kurallarına dikkat etmeli ve sosyal mesafeye özen göstermelidir. Hep birlikte göstereceğimiz azami dikkat ve sabırla bu süreci hep birlikte el ele vererek atlatacağız. Biz Çatalcamız için mesaideyiz ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz, vatandaşlarımızda endişeye kapılmadan bizim için sadece evlerinde kalsınlar” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER